ua en ru

Вбивство журналіста Хашкаджі: поліція проводить обшуки в саудівському консульстві в Туреччині

Вбивство журналіста Хашкаджі: поліція проводить обшуки в саудівському консульстві в Туреччині Фото: Джамаль Хашкаджи (скрін відео)

Група з представників Туреччини та Саудівської Аравії почала "інспекцію" будівлі консульства в 17:30

Співробітники правоохоронних органів Туреччини прибули в консульство Саудівської Аравії в Стамбулі в рамках розслідування зникнення журналіста The Washington Post (WP) Джамаля Хашкаджі, зниклого 2 жовтня. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Reuters.

Як відзначає Hurriyet, група з представників Туреччини та Саудівської Аравії почала "інспекцію" будівлі консульства в 17:30.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в консульстві Саудівської Аравії проведуть обшуки через вбивство журналіста Джамаля Хашкаджі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Саудівської Аравії погрожує масштабними заходами в разі санкцій проти неї через вбивство журналіста Джамаля Хашкаджі.

Як відомо, Туреччина розслідує зникнення відомого саудівського журналіста Джамаля Хашкаджі. Поліція припускає, що журналіст був убитий на території консульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

За даними видання The Washington Post, слідчі підозрюють, що в Туреччину з Саудівської Аравії "для запланованого вбивства" прибула група з 15 осіб, які вбили журналіста в консульстві на початку тижня. Ці люди в той же день покинули країну.