ua en ru

Вбивство журналіста Джамаля Хашкаджі: у Саудівському консульстві проведуть обшуки

Вбивство журналіста Джамаля Хашкаджі: у Саудівському консульстві проведуть обшуки Фото: Джамаль Хашкаджі (скрін відео)

Обшуки проведуть в другій половині дня

Сьогодні, 15 жовтня, в Туреччині в консульстві Саудівської Аравії проведуть обшуки через вбивство журналіста Джамаля Хашкаджі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Як повідомили джерела, спільна турецько-саудівська команда проведе обшуки консульства Саудівської Аравії у Стамбулі в рамках розслідування можливого вбивства журналіста Хашкаджі.

"Як очікується, приміщення оглянуть у другій половині дня" - сказало джерело.

Зазначається, що Туреччина минулого тижня прийняла пропозицію саудівської сторони сформувати робочу групу для розслідування зникнення Хашкаджі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Саудівської Аравії пригрозила масштабними заходами у разі санкцій проти неї за вбивство журналіста Джамаля Хашкаджі.

Як відомо, Туреччина розслідує зникнення відомого саудівського журналіста Джамаля Хашкаджі. Поліція припускає, що журналіст був убитий на території консульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

За даними видання The Washington Post, слідчі підозрюють, що в Туреччину з Саудівської Аравії "для запланованого вбивства" прибула група з 15 осіб, які вбили журналіста в консульстві на початку тижня. Ці люди в той же день покинули країну.