ua en ru

Вбивство Захарченка: у Донецькій області почалися масові затримання

Вбивство Захарченка: у Донецькій області почалися масові затримання Ілюстративне фото (youtube.com/vice news)

За останні 1,5 години надійшло 8 повідомлень

На території окупованих районів Донецької області, після вибуху в Донецьку, активісти і місцеві джерела повідомляють, що спецслужби НВФ "ДНР" масово затримують людей прямо на вулицях, за останні 1,5 години надійшло 8 повідомлень. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook регіональний координатор Омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

Як зазначає Лиснянський, "арешти відбуваються по всьому місту, затримання вже були на вулицях Бульвар Пушкіна, Артема, Комсомольський проспект, Площа Леніна, р-н Драматичного театру, проспект Гурова, Університетська".

Вбивство Захарченка: у Донецькій області почалися масові затримання

Зазначимо, що КПВВ "Новотроїцьке" на Донбасі тимчасово призупинив роботу.

Нагадаємо, що МЗС України відповіли на звинувачення РФ у вбивстві Захарченко. Також в СБУ назвали можливі мотиви вбивства ватажка "ДНР".

Додамо, Служба безпеки України підтвердила загибель ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко, якого сьогодні, 31 серпня, підірвали в кафе "Сепар".

Також при вибуху в Донецьку поранений соратник ватажка "ДНР" Тимофєєв. Наскільки важкі ушкодження отримав соратник Захарченко, не уточнюється.