ua en ru

Вбивство Вороненкова: у МВС розповіли подробиці про особу кілера

Вбивство Вороненкова: у МВС розповіли подробиці про особу кілера Фото: Денис Вороненков

Вбивця Вороненкова пройшов навчання в школі для диверсантів, створеної при НКВС

У Міністерстві внутрішніх справ України розповіли подробиці про особу вбивці колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Про це написав радник глави МВС Антон Геращенко у своєму Facebook.

Зокрема, Геращенко повідомляє, що вбивцю звуть Павло Паршов, 1988 року народження, уродженець міста Севастополь.

В лютому 2015 року він перетнув кордон України пройшовши пішки через один з КПП на кордоні з Білоруссю. У Росії Паршов пройшов курс спеціального навчання в школі для диверсантів, яка була створена ще за часів НКВС.

"Йому була поставлена задача, впровадитися в одне із підрозділів збройних сил та Національної гвардії, бажано має гучне ім'я в суспільній свідомості і робити вигляд, що він звичайний солдат", - написала Геращенко.

За словами Геращенко, Нацгвардії Паршов звільнився в серпні 2016 року, після чого чекав команди з Москви.

"Вчора він її отримав, а сьогодні виконав, забравши з собою в могилу Дениса Вороненкова. Слідство перевіряє всі обставини підготовки та організації вбивства колишнього депутата Державної Думи, громадянина України Дениса Вороненкова. За минулі з моменту вбивства годинник, слідству вже відомо багато", - сказав він.

Вбивство Дениса Вороненков було скоєно громадянином України, Паршовым Павлом Олександровичем, 1988 року народження, врож...

Опубліковано Антоном Геращенком 24 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора Геращенко повідомляв, що правоохоронці розшукують другого людини, який брав участь в організації вбивства Вороненкова.