ua en ru

Вбивство в центрі Києва: поліція заявляє про двох підозрюваних

Вбивство в центрі Києва: поліція заявляє про двох підозрюваних Фото: швидка на місці вбивства в урядовому кварталі (Відділ комунікації поліції Києва)

На сайті столичної поліції розміщені фотороботи підозрюваних у вбивстві

За підозрою в смертельном пораненні чоловіка в Печерському районі столиці розшукують двох людей. Про це йдеться у повідомленні поширеному пресс-службою Національної поліції р. Києва.

Згідно з повідомленням, у Печерському районі Києва розшукують двох зловмисників, підозрюваних у вбивстві чоловіка на вулиці Лютеранській, 30 у Печерському районі Києва.

З показань свідків складені фотороботи осіб, які можуть бути причетні до нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Прикмети:

Вбивство в центрі Києва: поліція заявляє про двох підозрюваних

- вік - 35-37 років, зріст - 170 см, кругле обличчя з неголеністю, середній ніс, темні очі, повні губи, худорлявої статури.

Вбивство в центрі Києва: поліція заявляє про двох підозрюваних

- вік - 40-45, зріст - 180 см, витягнуте худе обличчя, довгий ніс, середні очі, тонкі губи, худорлявої статури.

"Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України, це – тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії для встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення", - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Олександр Пивовар.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, близько 10:30 до столичним правоохоронцям надійшло повідомлення, що в Печерському районі на вулиці лежить чоловік з ножовим пораненням.

На місце виклику виїхали наряди патрульних, слідчо-оперативна група районного та головного управлінь поліції. Прибулі на місце події медики зробили спробу госпіталізації, однак від отриманих травм потерпілий помер в кареті "швидкої".

Встановлено, що 37-річний місцевий житель.