ua en ru

Вбивство Шеремета: слідчі допитали понад 1,8 тис. осіб

Вбивство Шеремета: слідчі допитали понад 1,8 тис. осіб Фото: Артем Шевченко прокоментував вбивство Шеремета (УНІАН)

Вбивство Шеремета, згідно з ключовою версією, пов'язане з професійною діяльністю

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета слідчі допитали понад 1,8 тис. осіб . Про це заявив директор Департаменту внутрішніх комунікацій Міністерства внутрішніх справ України (МВС) Артем Шевченко, повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

"Прокуратура вирішила, що справу слід розслідувати як вбивство. Ключова версія - вбивство через професійну діяльність громадянина Росії і журналіста Павла Шеремета, який працював в Україні, в Росії, а ще до цього в Білорусі", - заявив Шевченко.

За його словами, Національна поліція продовжує розслідування цієї справи, проводяться слідчі дії. На даний момент слідчі допитали понад 1,8 тис. осіб, отримали в своє розпорядження більше 150 ТБ інформації з камер спостереження, а також отримали доступ до інформації 19 тис. абонентів різних мобільних операторів.

#МВС: Справа Павла Шеремета кваліфікована як вбивство і пов'язана з професійною діяльністю журналіста Про це сьогодні,...

Опубліковано МВС України 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Організація з безпеки і співпраці в Європі закликала владу України розслідувати вбивство журналіста Павла Шеремета.