ua en ru

Вбивство "Сармата": поліція заарештувала підозрюваного в організації злочину

Вбивство "Сармата": поліція заарештувала підозрюваного в організації злочину Фото: Віталій Олешко (brd24.com)

Суд обрав запобіжний захід тримання під вартою

Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін повідомив, що у понеділок, 17 вересня 2018, Орджонакідзевський районний суд Запоріжжя обрав міру запобіжного заходу одному із підозрюваних в організації вбивства активіста й ветерана війни Віталя Олешка "Сармата". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Аброськін повідомив, що одному із підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"А до цього протягом розгляду подання слідчого в судовому засіданні чого тільки не було: безперервні виклики швидкої допомоги, неправдиве повідомлення щодо мінування будівлі суду. Коли і це не допомогло, підозрюваний на очах присутніх почав битися головою об стіну. Судовий розгляд з перервою тривав практично зранку до самого вечора", - написав перший заступник голови Нацполіції.

Він розповів, що 38-річний заарештований є уродженцем Донецької області. Займався підприємницькою діяльністю - мав декілька розважальних клубів на території Донецької та Запорізької області.

"До речі, його захищали відразу чотири адвокати: один - з Донеччини, решта - з Дніпропетровщини", - додав Аброськін.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Запорізькій області затримали підозрюваного в організації вбивства Олешка. Правоохоронцями був затриманий 38-річний чоловік - один із підозрюваних у замовленні та організації навмисного вбивства Віталія Олешка 31 липня 2018 року