ua en ru

Убивство Ноздровської: затриманому оголосили про підозру

Убивство Ноздровської: затриманому оголосили про підозру Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ірина Ноздровська)

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко

У справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської слідчий оголосив затриманому напередодні чоловікові про підозру. Про це 8 січня 2018 року повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко у своєму Facebook.

"Щойно слідчий Вишгородського відділу поліції оголосив підозру в убивстві І. Ноздровської. Дякую усім працівникам Нацполіції та прокуратури, які в умовах штучно створеної, політизованої істерії змогли зробити свою справу. Так само, як зробили це в понад 2 тисячах проваджень по вбивствах минулого року", - написав Луценко у соцмережі.

Щойно слідчий Вишгородського відділу поліції оголосив підозру у вбивстві І. Ноздровської. Дякую усім працівникам Нацпол...

Опубліковано Юрієм Луценком 8 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше народний депутат України, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що затриманий за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської зізнався у скоєному.

Сьогодні, 8 січня 2018 року, в МВС повідомили, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Пізніше також стало відомо ім'я затриманого підозрюваного чоловіка - ним виявився житель Київської області Россошанський Юрій Вікторович, 1954 року народження.