ua en ru

Вбивство Ноздровської: суд завершився

Вбивство Ноздровської: суд завершився Фото: засідання суду (скріншот з відео Радіо Свобода)

Суд почав обирати запобіжний захід підозрюваному

19:05 Суддя ухвалив задовольнити клопотання сторони обвинувачення
і застосувати запобіжний захід у вигляді 60 днів під вартою.
Россошанського доставлять у Київський слідчий ізолятор (Лук'янівське СІЗО). Суддя закрив судове засідання.

18:57 Суд оголошує ухвалу.

18:54 Підозрюваного повернули до зали суду.

18:10 Суддя пiшов до нарадчої кiмнати.

17:45 Россошанський просить суд застосувати щодо нього запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Про це повідомив кореспондент РБК-Україна.

Підозрюваний визнав інкриміновану йому підозру і запевнив, що не збирається переховуватися від слідства та має намір брати участь у слідчих діях. Крім того Россошанський зазначив, що йому та його сім'ї надходили погрози.

17:16 Вишгородський районний суд (Київська область) розпочав засідання з обрання запобіжного заходу для Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

Зазначимо, що сторона звинувачення вимагає два місяці арешту без права внесення застави. Як відомо, прокуратура оголосила підозру Россошанському 8 січня.

Як відомо, справу розглядає слідчий суддя Олексій Рудюк.

Вбивство Ноздровської: суд завершивсяВбивство Ноздровської: суд завершивсяВбивство Ноздровської: суд завершивсяВбивство Ноздровської: суд завершився

Фото: засідання суду (РБК-Україна)

Нагадаємо, 8 січня 2018 року поліція затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Далі в ході допиту затриманого за підозрою у вбивстві правозахисниці Ноздровської Россошанському і проведення слідчого експерименту було встановлено деталі злочину.

Россошанський розповів, що діяв сам і вбив Ноздровську у результаті сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів.

Зазначимо, Россошанський Юрій Вікторович 1954 року народження є батьком Дмитра Россошанского - водія, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської - Світлану Сапатинську.