ua en ru

Вбивство Ноздровської: стало відомо коли підозрюваному оберуть міру запобіжного заходу

Вбивство Ноздровської: стало відомо коли підозрюваному оберуть міру запобіжного заходу Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ирина Ноздровская)

Орієнтовно розгляд розпочнеться сьогодні о 14-15 годині

Засідання суду щодо обрання міри запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської відбудеться сьогодні, 9 січня 2018 року пообіді. Про це кореспонденту РБК-Україна повідомив керівник департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

"Сьогодні Вишгородський районний суд Київської області обиратиме запобіжний захід затриманому. Орієнтовно розгляд розпочнеться о 14-15 годині", - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, Нагадаємо, 8 січня 2018 року поліція затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Згодом у ЗМІ повідомили, що затриманим є Россошанський Юрій Вікторович, 1954 року народження є батьком Дмитра Россошанського - водія, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської - Світлану Сапатинську.

Після цього радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк підтвердив, що підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської є близьким родичем Дмитра Россошанського, який збив на смерть сестру правозахисниці. Також він додав, що підозрюваний не збирається каятися у скоєному.