ua en ru

Вбивство Ноздровської: для розслідування створять координаційний штаб

Вбивство Ноздровської: для розслідування створять координаційний штаб Фото: Сергій Яровий (avakov.com)

Вбивство Ноздровської будуть розслідувати кращі фахівці карного розшуку

Вбивство української правозахисниці Ірини Ноздровської будуть розслідувати кращі фахівці карного розшуку, а силовики створять спеціальний координаційний штаб. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, передає прес-служба відомства.

"Ставлю завдання Національній поліції та Головному слідчому управлінню - створити координаційний штаб, задіяти найкращих фахівців. Максимально організувати розкриття тяжкого злочину фахівцями Департаменту карного розшуку та слідчими", - заявив Яровий.

Крім того, він доручив взяти на особливий контроль проведення всіх необхідних експертиз щодо вбивства Ноздровської, а також наголосив на необхідності налагодити взаємодію між департаментами поліції, громадськими активістами та ЗМІ з розслідування цього злочину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США вимагають притягнути до відповідальності винних у вбивстві Ноздровської. 1 січня у Вишгородському районі Київської області виявили тіло правозахисниці, яка безвісти зникла 30 грудня. Вона кілька років займалася справою про загибель своєї сестри, яку у 2015 році на смерть збив племінник голови Вишгородського райсуду.