ua en ru

Вбивство Ноздровської: клопотання про міру запобіжного заходу підозрюваному ще не надійшло до суду

Вбивство Ноздровської: клопотання про міру запобіжного заходу підозрюваному ще не надійшло до суду Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ирина Ноздровская)

Суд щодо підозрюваного у вбивстві Ноздровської заплановано на сьогодні

Щодо підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрія Россошанського досі до суду не надійшло клопотання про запобіжний захід. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Вишгородського райсуду Київської області.

"Повідомляємо, що в даний час клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві Ноздровської до Вишгородського районного суду Київської області не надходило", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли підозрюваному у вбивстві Ноздровської оберуть запобіжний захід.

"Сьогодні (9 січня, - ред.) Вишгородський районний суд Київської області буде обирати запобіжний захід затриманому. Орієнтовно розгляд почнеться о 14-15 годині", - розповів РБК-Україна керівник департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

Відзначимо, напередодні затримали Юрія Россошанського, який, за версією слідства, вбив Ноздровську. Затриманий доводиться батьком Дмитру Россошанському, який в 2015 році на смерть збив сестру юриста.