ua en ru

Вбивство в Кривому Озері: суд залишив під вартою одного із підозрюваних

Вбивство в Кривому Озері: суд залишив під вартою одного із підозрюваних Фото: вбивство у Кривому Озері

Рішення є остаточним та оскарженню не підлягає

Апеляційний суд Миколаївської області залишив під вартою одного із правоохоронців, підозрюваних у перевищенні службових повноважень, що призвело до смерті мешканця смт Криве Озеро. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Миколаївської області.

"Сьогодні, 31 серпня, апеляційний суд Миколаївської області підтримав позицію прокуратури та залишив без змін ухвалу суду першої інстанції, якою одному із підозрюваних правоохоронців у перевищенні службових повноважень, що призвело до смерті мешканця смт Криве Озеро, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 1 місяць без права внесення застави", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, суд, заслухавши доводи процесуального керівника, відмовив у задоволенні клопотання захисту та залишив правоохоронця під вартою. Вказане рішення є остаточним та оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрювані поліцейські у вбивстві Олександра Цукермана в Кривому Озері (Миколаївська область) подали апеляційні скарги на постанови про обрання щодо них запобіжних заходів.