ua en ru

Вбивство у Києві: поліція встановила особу загиблого

Вбивство у Києві: поліція встановила особу загиблого Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція проводить операцію "перехоплення" у зв'язку з убивством в Києві

У Києві у зв'язку з нічним вбивством співробітники правоохоронних органів проводять операцію "перехоплення", поліція встановила особу жертви. Про це повідомляє прес-служба поліції міста Києва у Facebook.

"У Києві застрелили чоловіка. Інцидент стався у Печерському районі. Імовірно, зловмисники втекли на автомобілі "Фольксваген". У столиці введено план "перехоплення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в 23:30 поліцейські отримали повідомлення про стрілянину на вулиці Шота Руставелі. Коли на місце прибули патрулі та слідчо-оперативна група, то виявили мертвого чоловіка з вогнепальними пораненнями.

Зазначається, що особа загиблого встановлена: це - громадянин іншої держави 1988 року народження.

За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють свідків і очевидців, оглядають прилеглу до місця скоєння територію для виявлення камер відеоспостереження, які могли зафіксувати момент скоєння вбивства. Проводяться оперативно-розшукові заходи.

Поліцейські розшукують осіб, причетних до вбивства іноземця

Опубліковано Поліція Києва 23 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пізно ввечері 23 серпня 2017 року в центрі Києва невідомі розстріляли чоловіка. Так, двоє невідомих застрелили чоловіка і зникли на автомобілі у невідомому напрямку. Лікарі приїхали досить швидко, але врятувати чоловіка не змогли.