ua en ru

Вбивство іноземця в Києві: суд заарештував підозрюваного

Вбивство іноземця в Києві: суд заарештував підозрюваного Фото: прокуратура Києва (РБК-Україна)

Підозрюваного у вбивстві іноземця в Києві взяли під варту на два місяці

Печерський районний суд Києва заарештував підозрюваного у вбивстві іноземця в центрі столиці. Про це у Facebook повідомила речник прокуратури Києва Надія Максимець.

"Підозрюваного у вбивстві іноземця, яке сталося 23 серпня на вулиці Шота Руставелі в Києві, заарештували на 2 місяці. Відповідне клопотання Київської місцевої прокуратури №6 у п'ятницю, 25 серпня, задовольнив Печерський райсуд столиці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з постановою суду, підозрюваний перебуватиме під вартою до 22 жовтня 2017 року, його дії кваліфіковано як умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Підозрюваного у вбивстві іноземця, яке сталося 23 серпня на вул. Шота Руставелі у Києві, заарештовано на 2 місяці. Відп...

Опубліковано Надеждою Максимец 25 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затриманому у зв'язку з вбивством іноземця в Києві оголосили про підозру. Його затримали в ніч на 24 серпня під час спроби втекти з місця злочину на автомобілі. Причетність до злочину підтверджується показаннями свідків та записами камер відеоспостереження.