ua en ru

Вбивство "Гіві": у Міноборони також підтвердили ліквідацію терориста

Вбивство "Гіві": у Міноборони також підтвердили ліквідацію терориста Фото: Михайло Толстих на прізвисько "Гіві" був убитий сьогодні

Вбивство "Гіві" відбулося сьогодні

У Міністерстві оборони України підтвердили вбивство "Гіві" (Михайло Толстих), який керував підрозділом бойовиків "Сомалі". Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Сьогодні вранці в Макіївці був убитий Михайло Толстих на прізвисько "Гіві" -полковник російсько-німецьких окупаційних військ, ватажок бандформування "Сомалі", - повідомив Мотузяник.

Як повідомляється, вбитий "Гіві" з весни 2014 брав активну участь у бойових діях на Донбасі у складі російських-окупаційних військ.

"Зловісну славу і нагороди від окупаційної адміністрації він отримав, заплямувавши свої руки кров'ю українців. На совісті "Гіві" - обстріл міст і сіл з важкого озброєння, знущання над полоненими українськими військовими, жорстоке поводження з цивільними, мародерство та інші військові злочини", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що джерела Міністерства внутрішніх справ України підтверджують вбивство бойовика "Гіві".