ua en ru

Вбивство "Гіві": в ДНР пообіцяли помститися Україні "за законами воєнного часу"

Вбивство "Гіві": в ДНР пообіцяли помститися Україні "за законами воєнного часу" Фото: вбивство "Гіві" відбулося за його участі в боях під Донецьком

У ДНР вважають, що вбивство "Гіві" відбулося за його "активної участі в обороні Донецька"

У самопроголошеній Донецької народній республіці пообіцяли знайти і покарати виконавців вбивства "Гіві" "за законами воєнного часу". Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах ДНР.

"Цей теракт і сталася раніше вбивство Арсенія Павлова (Мотороли) - ланки одного ланцюга. За терактами стоять українські спецслужби, які роблять зусилля по дестабілізації обстановки в республіці. Безпосередніми виконавцями є диверсійно-розвідувальні групи. Нам відомо, що це за люди. Ми їх знайдемо, і вони понесуть покарання за всією суворістю законів військового часу", - сказав джерело.

Також, в ДНР вважають, що вбивство "Гіві" було організовано Києвом у зв'язку з його активною участю в боях під Донецьком.

"Він в останні дні разом зі своїм батальйоном обороняв Донецьк, беручи участь в бойових зіткненнях на авдіївському напрямку", - заявило джерело.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецьку убитий бойовик "Гіві", в його кабінеті вибухнула бомба.