ua en ru

Убивство депутата в Сєвєродонецьку: у містах Луганської області встановлять відеоспостереження

Убивство депутата в Сєвєродонецьку: у містах Луганської області встановлять відеоспостереження Фото: Сергій Самарський (sed-rada.gov.ua)

Голова Луганської області заявив, що тримає вбивство депутата на особистому контролі

Після вбивства депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського в містах Луганської області встановлять камери відеоспостереження. Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз на своїй сторінці в Facebook.

"Провів нараду з керівництвом правоохоронних органів, Держприкордонслужби та ДСНС у Луганській області. У контексті останніх резонансних подій ухвалено рішення встановити камери відеоспостереження в містах області. Розслідування вбивства Сергія Самарського тримаю на жорсткому особистому контролі", - написав Гарбуз.

Провів нараду з керівництвом правоохоронних органів, Держприкордонслужби та ДСНС у Луганській області. У контексті оста...

Опубліковано Юрієм Гарбузом 6 листопад 2017 р.

Нагадаємо, голову фракції "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" у Сєвєродонецькій міській раді Сергія Самарського вбили ввечері 2 листопада.

У поліції розглядають різні версії: вбивство, пов’язане з політичною, правозахисною діяльністю та активною громадською позицією, розбійний напад, вбивство, пов’язане з бізнесовою діяльністю, яка була до депутатства. У прокуратурі, зі свого боку, не виключають журналістську діяльність і неприязні стосунки.