ua en ru

Вбивство Бузини: суд подовжив арешт підозрюваному бійцеві АТО Медведьку

Вбивство Бузини: суд подовжив арешт підозрюваному бійцеві АТО Медведьку Фото: засідання суду

Адвокати Андрія Медведька мають намір оскаржити це рішення в апеляційній інстанції

Шевченківський районний суд м. Києва подовжив термін тримання під вартою підозрюваному у вбивстві Олеся Бузини Андрію Медведьку ще на 2 місяці. Про це повідомляє "Громадське радіо".

Як зазначається, суддя виніс рішення, що існує обґрунтована підозра у розробці Медведьком "плану вбивства українського письменника і журналіста Олеся Бузини".

Суддя зазначив, що на даному етапі не розглядається суть справи, а тільки можливість того, що Медведько міг убити Бузину, і докази, на його думку, дають підставу для продовження арешту.

Водночас суддя розкритикував неефективний спосіб проведення слідства прокуратурою, оскільки деякі докази викликають обґрунтовані сумніви в їх достовірності.

Рішення суду означає, що арешт Медведька подовжений до 10 грудня. Адвокати заявили, що мають намір оскаржити це рішення в апеляційній інстанції.

Нагадаємо, раніше у вересні суддя Апеляційного суду міста Києва Олександр Бець, який розглядає справу Дениса Поліщука, підозрюваного у вбивстві письменника і журналіста Олеся Бузини, взяв самовідвід.