ua en ru

Напад на ФСБ у Хабаровську: знайдено тіло охоронця клубу, з якого викрали зброю

Напад на ФСБ у Хабаровську: знайдено тіло охоронця клубу, з якого викрали зброю Фото: охоронця знайшли з кульовими пораненнями

У нападі на тир брали участь більше 10 осіб

У результаті нападу на тир "Хаммер" в Хабаровську, з якого вкрав зброю нападник на приймальню Федеральної служби безпеки по Хабаровському краю, було вбито охоронця. Про це повідомляє російський "Інтерфакс", посилаючись на джерело.

Співрозмовник агентства розповів, що вранці 21 квітня в тирі, що знаходиться за адресою: Тихоокеанська вулиця, 73а, було виявлено тіло охоронця з кульовими поранення. З тиру, як з'ясувалося, було викрадено 25 одиниць вогнепальної зброї - пістолетів і карабінів.

За словами джерела, в нападі брали участь більше 10 осіб.

"На даний час прийняті активні заходи щодо встановлення особи всіх нападників і їх розшуку", - підкреслив він.

При цьому РБК з посиланням на джерела повідомляє, що з тиру були викрадені 40 одиниць зброї.

Офіційні представники правоохоронних органів інформацію про напад на тир в Хабаровську поки не прокоментували.

Нагадаємо, нападник на приймальню Федеральної служби безпеки (ФСБ) по Хабаровському краю вкрав зброю в стрілецькому клубі.

Як повідомлялося, в приймальню управління ФСБ Росії по Хабаровському краю увійшов невідомий і, не перетинаючи встановлену зону технічного контролю, почав стріляти по людям, що знаходилися у приймальні. У результаті нападу загинули 2 людини: один з відвідувачів і один співробітник ФСБ, також одна людина була поранена.