ua en ru

У Туреччині на курорті сталася стрілянина, є загиблі і постраждалі

У Туреччині на курорті сталася стрілянина, є загиблі і постраждалі Фото: поліція Туреччини (Wikimedia Commons)

В результаті стрілянини одна людина загинула, ще 4 поранено

На курорті Бодрум в Туреччині сталася стрілянина, в результаті чого одна людина загинула, ще 4 поранено. Про це повідомляє Hurriyet daily news.

"Нападник зі зброєю спершу прибув в пляжний клуб Чілек в районі Гельтюркбюкю близько 3 години ранку і запитав, де знаходиться пляжний клуб Sess. Потім він попрямував до пляжного клубу Sess, який був поруч і відкрив вогонь на території між клубами", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на момент події в клубах перебували 400 осіб, про мотиви нападу поки не повідомляється. Повідомляється, що нападник залишив місце пригоди на машині.

Нагадаємо, сьогодні у місті Констанц (Німеччина)невідомий відкрив стрілянину в нічному клубі, в результаті чого загинули 2 людини, ще 4 поранено. Відзначено, що один чоловік був убитий стрільцем. Сам нападник був підстрілений поліцією під час спроби втечі і пізніше помер у лікарні. Також в результаті перестрілки був поранений один поліцейський, повідомляється, що його травми не небезпечні для життя. Мотив стрілянини поки залишається не ясним, поліція продовжує розслідування.