ua en ru

У ЦГЗ розповіли, де сьогодні виявили коронавірус

У ЦГЗ розповіли, де сьогодні виявили коронавірус Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Найбільше випадків зафіксовали у Києві

У Центрі громадського здоров'я розповіли, де сьогодні, 22 березня, було зафіксовано нові випадки коронавірусу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Громадське".

За словами речниці ЦГЗ Валерії Сало, сьогоднішні випадки коронавірусу було підтверджено у Києві (14), Львові (1) та Київській області (1).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні кількість підтверджених випадків коронавірусу в Україні зросла до 63. За добу в Україні було підтверджено 16 нових випадків зараження коронавірусом.

Як писало РБК-Україна, у Києві сьогодні зафіксували 14 нових випадків COVID-19. У столиці коронавірус підтвердили у пасажирів одного літака.

Крім того, сьогодні канцлер Німеччини Ангела Меркель пішла на карантин через контакт з хворим коронавірусом. Зараження коронавірусом виявили у лікаря, який нещодавно робив щеплення німецькому канцлеру.

Додамо, станом на неділю, 22 березня, в Україну з-за кордону повернулися майже 60 тисяч українських громадян. Вчора в Україну повернулися 13,5 тис. українців. Всі громадяни, які повертаються з-за кордону, мають пройти 14-денну самоізоляцію.