ua en ru

У центрі Одеси сталася стрілянина, є загиблий

У центрі Одеси сталася стрілянина, є загиблий Фото: пістолет (прес-служба поліції)

В результаті стрілянини в центрі Одеси поранені співробітники поліції

У центрі Одеси сьогодні, 19 січня 2018 року, сталася стрілянина. Про це з посиланням на очевидців повідомляє "Думська".

"Прямо зараз біля школи №122 на Новосельського, 48 відбувається спецоперація - затримують озброєних злочинців", - йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, в результаті стрілянини в центрі Одеси співробітників поліції поранено. Крім того, повідомляється про загибель однієї людини.

Перестрілка

Опубліковано Yuri Prazdnikov 19 січня 2018 р.

Як повідомляє місцеве видання "048", на даний момент правоохоронці розшукують білий автомобіль марки Kia, на якому зникли двоє озброєних зловмисників.

У центрі Одеси сталася стрілянина, є загиблийУ центрі Одеси сталася стрілянина, є загиблийУ центрі Одеси сталася стрілянина, є загиблийУ центрі Одеси сталася стрілянина, є загиблий

Фото: стрілянина в Одесі (048.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 14 січня у Сумах на вулиці Привокзальній біля одного з магазинів сталася стрілянина. Правопорушника затримали, хоча він намагався втекти від правоохоронців. На даний момент відкрито кримінальне провадження.

"Як з'ясувалося, в магазині між затриманим чоловіком і компанією громадян виник конфлікт, який, попередньо, закінчився чотирма пострілами з предмета, схожого на пістолет. В результаті його дії 31-і 49-річні чоловіки отримали тілесні ушкодження", - повідомляли в прес-службі поліції.