ua en ru

У центрі Києва сталася стрілянина, є постраждалий

У центрі Києва сталася стрілянина, є постраждалий Фото: у Києві сталася стрілянина (kyiv.npu.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У центрі Києва на вулиці Саксаганського сталася стрілянина, внаслідок якої постраждала одна людина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, між двома чоловіками виник конфлікт на вулиці Саксаганського, у результаті якого правопорушник дістав пістолет та зробив кілька пострілів.

"Під час конфлікту із 24-річним хлопцем зловмисник дістав пістолет та поранив опонента у плече та стегно. Потерпілий отримав дотикові поранення. Зловмисника затримали патрульні поліцейські на місці події, це - 26-річний киянин. Пістолет і набої вилучили та направили на експертне дослідження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, потерпілого із пораненнями плеча та стегна госпіталізували, наразі його життю нічого не загрожує.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

У центрі Києва сталася стрілянина, є постраждалийУ центрі Києва сталася стрілянина, є постраждалийУ центрі Києва сталася стрілянина, є постраждалийУ центрі Києва сталася стрілянина, є постраждалий

Фото: у Києві сталася стрілянина (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося про стрілянину у Солом'янському районі столиці: чоловік у стані сп'яніння почав стріляти у бік відвідувачів кафе.