ua en ru

У центрі Харкова розстріляли чоловіка

У центрі Харкова розстріляли чоловіка Фото: у Харкові розстріляли чоловіка

В даний час на місці події працює слідчо-оперативна група

У центрі Харкова сьогодні, 11 липня близько 19:10 застрелили чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Харківській області.

Інформація про те, що посеред вулиці лежить тіло закривавленого чоловіка, поступила у Шевченківське відділення поліції в місті Харкові.


Зазначено, що працівниками слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що сьогодні увечері до офісу, який спеціалізується на ремонті комп'ютерної техніки, зайшов невідомий чоловік і з незрозумілих причин відкрив стрілянину з невстановленої зброї. В цей час в приміщенні знаходилися двоє робітників даної установи. У одного з них потрапила куля, інший встиг сховатися в коморі і викликати міліцію.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУ ПП в Харківській області Андрій Шарнін, вже встановлено вірогідну особу зловмисника. Йому 37 років, житель міста Києва, проживає в Україні тимчасово, громадянин Грузії.

У центрі Харкова розстріляли чоловіка

Нагадаємо, при проведенні заходів по перевірці законності використання бюджетних коштів оперативники Управління захисту економіки (УЗЭ) в Чернігівській області виявили факт привласнення 40 млн гривень з бюджету.