ua en ru

У центрі Харкова виявили бойову гранату

У центрі Харкова виявили бойову гранату Фото: виявлений боєприпас (facebook.com/police.kharkov)

Евакуація мешканців прилеглих будинків не проводилася

У центрі Харкова сьогодні вранці, 23 травня 2018 року, правоохоронці виявили бойову гранату. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, боєприпас було виявлено сьогодні близько 9 години ранку під балконом будинку на вулиці Чайковського.

"Поліцейські виявили небезпечний предмет, який знаходився неподалік житлового приміщення. Експерти ідентифікували його як бойову гранату РГД-5 із запалом. Боєприпас вилучений для проведення експертизи", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, евакуація мешканців прилеглих будинків не проводилася, наразі загрози життю та здоров’ю оточуючих немає. Обставини події встановлюються. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікації даної події.

#поліція_Харківщини #граната Поліцейські проводять перевірку за фактом виявлення гранати у центрі Харкова Повідомлення...

Опубліковано Поліція Харківщини 23 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Дніпро правоохоронці виявили великий сховок боєприпасів, що були незаконно вивезені із зони проведення операції об’єднаних сил (ООС).