ua en ru

У центрі Харкова чоловік здійснив спробу самогубства, його госпіталізовано

У центрі Харкова чоловік здійснив спробу самогубства, його госпіталізовано Фото: поліція

Правоохоронці проводять перевірку за фактом спроби самогубства чоловіка в центрі Харкова

У центрі Харкова сьогодні, 4 травня 2017 року, чоловік здійснив спробу самогубства, його госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, подія трапилася сьогодні ввечорі на центральній алеї в парку ім. Т.Г. Шевченка, де невідомий перерізав собі вени.

"Правоохоронці проводять перевірку за фактом спроби самогубства чоловіка в центрі Харкова. На даний час молодик доставлений до лікарні. Йому надається медична допомога", - йдеться у повідомленні.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку. Встановлюються усі обставини.

#Поліція_Харківщини Правоохоронці проводять перевірку за фактом спроби самогубства чоловіка в центрі Харкова На даний ч...

Опубліковано Поліція Харківщини 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Харкова готова до забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів, які заплановані у місті на 8 і 9 травня, місто будуть патрулювати 3,5 тисячі поліцейських.