ua en ru

Потрійна ДТП біля Львова: постраждали четверо людей

Потрійна ДТП біля Львова: постраждали четверо людей Фото: ДТП під Львовом (facebook.com/MVS.LVIV)

Серед постраждалих двоє дітей

На Винниківському мосту біля Львова у суботу, 22 вересня, зіткнулися три автомобілі, в результаті чтого постраждали четверо людей, у тому числі двоє дітей. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля Volkswagen Crafter, 31-річний львів'янин, не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого сталося попутне зіткнення з автомобілем Peugeot Expert, яким кермував 29-річний мешканець Тернополя.

Від удару Peugeot виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 21099", за кермом якого перебував 48-річний житель міста Радехів.

Із тілесними ушкодженнями до лікарні доставили чотирьох осіб, з них двоє дітей віком 2 та 14 років, їхні діагнози уточнюються.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Поблизу Львова сталася потрійна ДТП Тілесні ушкодження отримали четверо осіб, з яких двоє дітей. Дорожньо-транспортна...

Опубліковано Поліція Львівської області Субота, 22 вересня 2018 р.

Нагадаємо, в Чернівецькій області, в селі Романківці Сокирянського району 21 вересня п'яний водій мікроавтобуса в'їхав в припарковану вантажівку ZIL. В результаті ДТП загинула одна дитина, ще 3 людини постраждали