ua en ru

Потрійне ДТП у Києві: є постраждалий

Потрійне ДТП у Києві: є постраждалий Фото: ДТП (УНІАН)

В результаті аварії постраждав один водій

У Києві біля метро "Житомирська" сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода (ДТП). Про це йдеться в повідомленні "Київ Оперативний" у Facebook.

"Масштабна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 22:30 на проспекті Перемоги, біля метро "Житомирська". За попередньою інформацією, водій BMW перевищив швидкість і на повному ходу в'їхав у Mitsubishi, в свою чергу, відкинуло Toyota", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в аварії постраждав один водій, йому надали медичну допомогу на місці.

Потрійна ДТП на проспекті Перемоги Відео: https://youtu.be/iKFEH2kCx9o Масштабна дорожньо-транспортна пригода відбулас...

Опубліковано Київ Оперативний 24 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави Володимиру Найді, який спровокував смертельну дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) у Києві.

14 листопада прокуратура повідомила про підозру Володимиру Найді, винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Києві 13 листопада на вулиці. Стеценко, в результаті якої загинув один чоловік. В ході ДТП 35-річний провідний спеціаліст - адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України Володимир Найда на автомобілі "Мазда" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Міцубісі" і "Ніссаном". За попередньою інформацією, співробітник МВС на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння.