ua en ru

На трасі під Миколаєвом розстріляли водія зерновоза

На трасі під Миколаєвом розстріляли водія зерновоза Фото: МВС України

У тілі вбитого виявили три вогнепальні поранення в спину

Біля села Новополтавка Новобузького району Миколаївської області невідомі розстріляли 29-річного водія зерновоза, передає місцеве видання "Новини-N" з посиланням на ГУМВС України в Миколаївській області.

Інформація про виявлений труп чоловіка на трасі недалеко від села Новополтавка надійшла в міліцію близько 10:00 28 вересня. Заявник розповів, що протягом тривалого часу водій не відповідав на телефонні дзвінки, тому він вирішив розшукати його і прибув на місце можливого перебування. На трасі він побачив КамАЗ з вантажем, а приблизно в двохстах метрах виявив тіло зі слідами вогнепальних поранень.

Прибулі на місце події співробітники Новобузького РВВС виявили на тілі загиблого водія три вогнепальні поранення - і всі три в спину. Міліція припускає, що водій тікав, а хто його переслідував, стріляючи слідом. Всього міліціонери виявили на місці злочину 7 стріляних гільз від травматичної зброї.

При цьому у загиблого не взяли нічого: гроші, документи залишилися при ньому. Не чіпали і автомобіль з вантажем зерна. У міліції розглядається версія конфлікту на дорозі.

Тіло вбитого водія направлено на судово-медичну експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ст 115 КК України "Умисне вбивство". Ведеться слідство.

Нагадаємо, 27 вересня у Львівській області чоловік відкрив стрілянину на футбольному матчі між сільськими командами.