ua en ru

На трасі під Миколаєвом невідомі напали на автомобіль, є постраждалі

На трасі під Миколаєвом невідомі напали на автомобіль, є постраждалі Фото: на трасі під Миколаєвом сталася стрілянина

На трасі за Миколаєвом невідомі відкрили стрілянину і напали на автомобіль

У неділю ввечері на трасі під Миколаєвом невідомі відкрили стрілянину і напали на автомобіль. Про це повідомляє "сайт міста Миколаєва 0512".

"Автомобіль їхав у Миколаїв. В районі заміського комплексу "Балдіно" водій помітив, що двоє невідомих хлопця вийшли на трасу, перекрили дорогу і намагалися кинутися під машину. Автомобіль зупинився, водій вийшов і зробив зауваження, за його словами, п'яним і неадекватним хлопцям. В цей час один з них дістав ніж і завдав кілька ударів водієві", - йдеться в повідомленні.

Так, нападники втікли до приїзду поліції. Внаслідок нападу пасажир автомобіля та водій отримали травми невідомого ступеня тяжкості. Їх "швидка" доставила в лікарню.

altaltaltalt

Фото: на трасі під Миколаєвом невідомі напали на автомобіль

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Олевськ Житомирської області невідомий відкрив стрілянину на вулиці і в одному з кафе міста, в результаті чого постраждала одна людина.

Близько 1 години ночі 30-річний чоловік поблизу місцевого футбольного стадіону кілька разів вистрілив у бік підлітків, які зібралися там. За словами затриманого, його дратував їх шум.