ua en ru

На трасі Київ-Одеса в результаті ДТП загинув старшокласник

На трасі Київ-Одеса в результаті ДТП загинув старшокласник Фото: місце події (facebook.com/pol.kyivregion)

Неповнолітній на моторолері порушив правила дорожнього руху

На трасі Київ-Одеса вчора, 24 вересня, близько 21:00 сталася ДТП, в результаті чого загинув старшокласник. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції на сторінці у Facebook.

Зазначається, що не дотримуючись правил дорожнього руху, неповнолітній на моторолері виїхав з другорядної дороги на головну.

У цей час по головній дорозі у напрямку смт. Борова рухався автомобіль Volvo, під керуванням 53-річного чоловіка.

На трасі Київ-Одеса в результаті ДТП загинув старшокласник
На трасі Київ-Одеса в результаті ДТП загинув старшокласник

Фото: місце події (facebook.com/pol.kyivregion)

"На жаль, зіткнення уникнути не вдалося. Від отриманих тілесних ушкоджень 16-річний керманич моторолера загинув на місці пригоди", - йдеться у повідомленні.

Будь-які документи на транспортний засіб Yamaha відсутні. Автомобіль Volvo поміщений на штрафмайданчик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, у Кривому Розі в Тернівському районі у вівторок, 25 вересня, сталася аварія за маршрутним таксі - транспортний засіб врізався в дерево. У цей час у салоні маршрутки знаходились пасажири.

Також РБК-Україна писало, що у Полтавській області біля міста Пирятин зіткнулися автомобіль "Камаз" та маршрутний мікроавтобус "Мерседес Спринтер", в результаті ДТП постраждали 6 осіб.

Раніше під Броварами Київської області зіткнулися пасажирський автобус і автомобіль, інформації про постраждалих поки немає.