ua en ru

На трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "Укравтодору

На трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "Укравтодору Фото: аварія на трасі Київ-Одеса (ukravtodor.gov.ua)

Внаслідок аварії постраждали троє працівників "Укравтодору" та водій вантажівки

На трасі Київ-Одеса у Черкаській області трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля DАF та легкового автомобіля "Газель". Внаслідок аварії постраждали четверо людей, повідомили у прес-службі поліції Черкаської області.

За інформацією "Укравтодору", вантажівка збила причіп-інформатор та трьох працівників "Укравтодору", які працювали на проїжджій частині.

Як було з’ясовано поліцейськими, водій автомобіля DАF з напівпричепом, який перевозив близько 25 кубів аміачної води, не впорався з керуванням та в'їхав в втомобіль "Газель", який був припаркований на узбіччі дороги за напрямком руху.

На трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "УкравтодоруНа трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "УкравтодоруНа трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "УкравтодоруНа трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "УкравтодоруНа трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "УкравтодоруНа трасі Київ-Одеса вантажівка в'їхала у "Газель" та збила працівників "Укравтодору

Фото: аварія на трасі Київ-Одеса (ukravtodor.gov.ua)

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля DАF, а також водій та двоє пасажирів автомобіля "Газель" отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до Маньківської центральної лікарні", - зазначили у поліції.

Також додали, що за даним фактом поліція порушила кримінальне провадження.

В "Укравтодорі" уточнили, що двоє співробітників підприємства отримали легкі травми, один - важкі.

Нагадаємо, у результаті масштабної аварії в Кривому Розі (Дніпропетровська область) загинуло 8 осіб та травмовано 21 чоловік, серед яких більшість - працівники ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".