ua en ru

На трасі Київ - Чернігів виявили гранатомет

На трасі Київ - Чернігів виявили гранатомет Фото: під мостом у Київській обл. знайшли гранатомет

Міліція шукає власника гранатомета

На трасі Київ - Чернігів вчора, 17 вересня, міліція виявила під мостом гранатомет "РПГ-26". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Броварського МВ ГУМВС України в Київській області.

"Вчора, 17 вересня, на 20 кілометрі дороги "Київ-Чернігів" під мостом над залізничними шляхами співробітники Броварського міськвідділу міліції виявили гранатомет "РПГ-26", - йдеться в повідомленні.

На трасі Київ - Чернігів виявили гранатомет

Фото: міліція знайшла гранатомет

Працівники міліції вилучили небезпечну знахідку та направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Зараз правоохоронці встановлюють власника гранатомета.

За даним фактом слідчим відділом Броварського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 26З (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу країни. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в с. Валуйское Луганської області вчора, 17 вересня, в машину українських військових бойовики вистрілили з гранатомета, в результаті чого були поранені 2 людини.