ua en ru

У трамвайному депо Києва стався вибух, є жертви

У трамвайному депо Києва стався вибух, є жертви Фото: поліція може відкрити справу за фактом вибуху в трамвайному депо Києва

На підприємстві вибухнув електрокотел нагрівання

У трамвайному депо Києва стався вибух, внаслідок якого загинула жінка. Про це повідомляє столичне управління поліції.

"Подія сталася сьогодні: на підприємстві вибухнув електрокотел нагрівання. Жінка - загинула, чоловік із травмами доставлений у лікарню. Повідомлення про вибух у трамвайному депо на вул. Павла Усенка надійшло до чергової частини столичної поліції о 14:11", - сказано в повідомленні.

Так, за викликом терміново виїхали екіпажі патрульних поліції, слідчо-оперативна група та дільничні офіцери Дніпровського управління поліції. Крім того, на місці працюють рятувальники.

"Правоохоронці обстежили місце події. Попередньо з'ясовано, що вибухнув електричний котел нагрівання. Причину надзвичайної події встановлять після проведення відповідних експертиз", - зазначають в прес-службі.

Відповідно до повідомлення, у результаті вибуху загинула 60-річна жінка-машиніст депо, ще один працівник підприємства (59-річний чоловік) із травмою грудної клітини доставлений до медичного закладу.

"Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про правопорушення Дніпровського управління поліції. На місці працюють правоохоронці. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, раніше управління Національної поліції в Києві почало кримінальне провадження за фактом вибуху гранати в столиці.