ua en ru

Трамп заявив, що в передвиборній кампанії Республіканської партії "ніколи не було росіян"

Трамп заявив, що в передвиборній кампанії Республіканської партії "ніколи не було росіян" Фото: Дональд Трамп (president.pl)

Трамп назвав депутатів від Демократичної партії "одержимими російською фальшивкою"

Президент США Дональд Трамп заявив, що в передвиборній кампанії Республіканської партії "ніколи не було росіян". Про це він сказав на партійному з'їзді республіканців в Хантінгтоні, штат Західна Вірджинія, повідомляє DW.

Зокрема, Трамп заявив, що "більшість людей знають", що в передвиборній кампанії Республіканської партії США "ніколи не було росіян".

"Історія з Росією - це повна фабрикація, це просто виправдання найбільшої поразки в історії американської політики. Їм просто стає від цього легше на душі, коли більше не про що поговорити", - заявив він.

Він також зазначив, що заяви про втручання Росії в хід президентських виборів в США в 2016 році є "повністю вигаданими" політичними опонентами з Демократичної партії.

Крім того, Трамп назвав депутатів від Демократичної партії "одержимими російською фальшивкою".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спеціальний прокурор США по Росії Роберт Мюллер закликав велике журі у Вашингтоні розслідувати твердження про втручання Росії у вибори в 2016 році.