ua en ru

Трамп допускає, що Путін причетний до вбивств і отруєнь

Трамп допускає, що Путін причетний до вбивств і отруєнь Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Трамп заявив, що проявляє жорсткість у спілкуванні з Путіним

Президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп вважає, що президент РФ Володимир Путін "ймовірно" має відношення до вбивств і отруєнь. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телеканалу CBS.

Повідомляється, що на питання про причетність Путіна до вбивст і отруєнь Трамп відповів фразою: "Напевно".

"Так, напевно, має. Напевно", - сказав він.

Також Трамп заявив, що проявляє жорсткість у спілкуванні з Путіним. Він нагадав про зустріч з російським президентом у Гельсінкі, назвавши її жорсткою, але і в той же час "дуже доброю".

Крім того, американський президент не став заперечувати, що РФ втрутилася у вибори в США, але підкреслив, що втручання Китаю також є проблемою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп і президент РФ Володимир Путін швидше за все зустрінуться у Фінляндії на Арктичному саміті.

Крім того, раніше повідомлялося, що Путін і Трамп можуть провести три зустрічі до кінця року.

11 листопада у Франції буде відзначатися 100-річчя закінчення Першої світової війни, у зв'язку з чим запрошені лідери країн - учасниць конфлікту. За словами Пєскова, опрацьовується візит Путіна на церемонію, пов'язану з цією історичною датою.

У свою чергу, з 11 по 15 листопада в Сінгапурі пройде Східноазійський саміт, на якому очікується присутність і Трампа, і Путіна.