ua en ru

Товари п’яти країн на одному майданчику: на киян чекає унікальний фестиваль

Товари п’яти країн на одному майданчику: на киян чекає унікальний фестиваль

Кияни зможуть придбати оригінальні подарунки до весняних свят, авторські сумки, одяг, взуття та аксесуари.

3-5 березня у Міжнародному виставковому центрі учасники із Литви, Білорусії, Молдавії, Туреччини, Словенії, України та Італії презентують свої послуги та вироби. Для них це також хороша нагода налагодити вигідні ділові зв’язки і знайти партнерів в Україні та за кордоном. Сприятиме цьому і участь послів країн-учасниць, з якими можна буде безпосередньо поспілкуватися.

Фестиваль, організований Українським союзом промисловців і підприємців, підтримують Торгово-промислові палати вищезазначених країн. За підсумками виставки вони опублікують каталог представлених компаній та підприємств.

Своє зацікавлення організаторам Першого весняного фестивалю вже висловила низка відомих компаній – виробників товарів сувенірів, одягу, взуття, трикотажу, продукції народних промислів тощо. Адже участь в заході – це можливість протестувати свій продукт, дізнатися думку кінцевих споживачів, проінформувати людей про його переваги. Не забудемо, великий весняний ярмарок проводиться напередодні 8 березня, отже, кияни прийдуть сюди за подарунками.

«Ми подбали про те, щоб наш фестиваль, попри прогнози холодної погоди, був по-справжньому весняним, теплим та максимально комфортним. Обладнаний торгівельний майданчик МВЦ дасть змогу відвідувачам вповні насолодитися новинками від наших учасників, взяти участь в майстер-класах, випити кави та з користю провести день», – наголошують організатори фестивалю.