ua en ru

Торговий оборот Альпарі в Росії і країнах СНД в липні 2013 року перевищив $152 млрд

У липні торговий оборот Альпарі в Росії і СНД встановив рекорд і склав $152,9 млрд. В п'ятий раз за 2013 рік компанія оновлює історичний максимум торгового обороту.

Сукупний обсяг угод також встановив новий рекорд, перевищивши значення 1,2 млн лотів. На поточний момент кількість рахунків, відкритих в Альпарі, перевищує 920 тисяч і впевнено зростає.

«Військово-політична ситуація на Близькому Сході і невизначеність щодо дій світових центробанків, а також суперечлива макроекономічна статистика забезпечували підвищену волатильність ринків. При цьому спекулянти скоротили обсяг операцій з японською ієною, так як монетарна та валютна політика Банку Японії важко піддавалася прогнозування», - говорить Олександр Разуваєв, директор аналітичного департаменту Альпарі.

Максимальний абсолютний приріст торговельного обороту Альпарі у липні зафіксовано у валютній парі євро/долар у розмірі $11 млрд (зростання на 16%), також істотно зріс оборот по парі фунт/долар - обсяги торгів по ній збільшилися на $8 млрд (зростання на 41%). Разом з тим, оборот по парам долар/ієна і євро/ієна знизився на $3 млрд. Частка трьох найбільш популярних валютних пар в обороті за даний період склала: євро/долар - 54%, фунт/долар - 19%, долар/ієна - 9%.

Альпарі обслуговує клієнтів більш ніж в 150 країнах світу, офіси компаній бренду працюють у Лондоні, Токіо, Нью-Йорку, Шанхаї, Дубаї, Москві, Франкфурті-на-Майні та інших фінансових центрах світу.

PR-відділ Альпарі
+7 495 710 76 76
press@alpari.org