ua en ru

Топ-модель по-українськи: 2 сезон 1 випуск дивитися онлайн

Топ-модель по-українськи: 2 сезон 1 випуск дивитися онлайн Кадр зі зйомок Топ-модель по-українськи. Фото: Прес-служба

Топ-модель по-українськи: 2 сезон 1 випуск можна дивитись онлайн на Styler

31 серпня на Новому каналі стартував другий сезон реаліті Топ-модель по-українськи.

Одночасно з ефіром на ТБ на YouTube-каналі Нового включилася онлайн-трансляція з бекстейджа зйомок першого епізоду – телекастинга.

– Ми будемо таке робити вперше, – розповідає про нововведення керівник ТЕ, яке створює проект, Оленич Андрій. – Самий перший епізод Топ-моделі по-українськи – телекастинг – буде йти паралельно і в ефірі Нового каналу, і на YouTube, де ви зможете зазирнути за лаштунки реаліті-і подивитися, що відбувалося з учасниками на бэкстейдже. Наприклад, коли на екрані телевізора учасник буде виходити на подіум, на YouTube, ви побачите, що в цей час відбувається на бек-офісі, що говорять про учасника його конкуренти, як реагують на дефіле. До речі, відразу раджу всім нашим глядачам встановлювати додаток "Телепортал" – там буде багато активностей. Можна переписуватися в чаті. Так що заряджайте телефони заздалегідь, щоб вони не "сіли" під час ефіру, і ви побачите все: і кастинг, і бекстейдж, і голосування!

Провідними онлайн-трансляції стали учасники минулого сезону Топ-моделі по-українськи Макс Сосновський і Віка Рогальчук.

Топ-модель по-українськи: 2 сезон 1 випуск дивитися онлайн

Кадр зі зйомок Топ-модель по-українськи. Фото: Прес-служба

– Онлайн трансляція – це дуже крута ідея, тому що 2018-й – це ера новітніх технологій, онлайнов, прямих ефірів, це те, що любить молодь. Тому їм буде дуже цікаво за цим спостерігати, і я сам із задоволенням подивлюся новий сезон, а перший випуск – тим більше, – каже Фізрук.

Топ-модель по-українськи: 2 сезон 1 випуск дивитися онлайн

Кадр зі зйомок Топ-модель по-українськи. Фото: Прес-служба

Макс також зізнався, що повернення на знімальний майданчик Топ-моделі по-українськи стало для нього дуже емоційним і хвилюючим:

– Коли я зустрів учасників нового сезону, у мене були подвійні емоції – це і конкуренти з одного боку, і в той же час цікаво було вже з професійної точки зору поглянути на "новеньких" Але вони були такі чисті, незаймані і непорочні хлопці! Сподіваюся, такими і залишаться, і їх не зіпсує світ лайків, бартеру, накрутки, хайпи і коментарів. Всіх запрошую з 31 серпня по п'ятницях о 19:00 спостерігати за рідним проектом Топ-модель по-українськи на Новому каналі. Дуже люблю другий сезон. Це клас, це кайф!

Дивитися 2 сезон 1 випуск Топ-модель по-українськи можна на Styler.

Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

Частина 5

Частина 6

Частина 7

Частина 8

до Речі, стали відомі деталі нового сезону шоу Київ вдень і вночі.

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіалу Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія. Також ми публікували першу серію.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.