ua en ru

ТОП-5 найдорожчих міст світу за вартістю нерухомості

Мегаполіси стали світовими центрами фінансовій, культурній, а також політичній діяльності людини. Багатомільйонне скупчення людей робить ці міста ідеальними для досягнення багатьох амбітних цілей. Для людини, що живе на периферії, життя в мегаполісі здається чимось дуже цікавим, захопливим, надають сотні можливостей для їх реалізації. Велика кількість роботи, культурних місць, навчальних закладів і багато іншого приваблює у великі міста все більше людей.

Економічні центри світу, якими часто являються великі міста приваблюють не тільки звичайних людей, але і олігархів та інвесторів, а так само великі компанії, що здійснюють свою діяльність у всіх сферах. Чим більше людей, тим більше попит на всі товари і послуги. Мегаполіси стають найдорожчими місцями для проживання. Це стосується всіх сфер життєдіяльності, починаючи від ремонту взуття і закінчуючи елітною нерухомістю.

Аналітики розділу «Новини нерухомості» і «новини Світу» фінансового видання «Біржовий лідер» розбиралися у питанні, - які міста світу є найбільш дорогими для покупки нерухомості.

ТОП - 1. Нерухомість США. Нью-Йорк - вартість 1 кв. м - 80 тис. доларів США. Нью-Йорк - один з найбільших міст США, населення якого становить майже 8,5 мільйонів чоловік. Згідно з результатами незалежного дослідження компанії Price water house Coopers, це місто займає перше місце в світі за показниками розвитку і по наданих можливостей для заняття підприємницькою діяльністю.

ТОП - 2. Нерухомість Великобританії. Лондон - вартість 1 кв. м 77 тис. доларів. Лондон є визнаним світовим центром фінансової діяльності, а так само займає першу сходинку рейтингу міст - центрів міжнародних відносин. Саме в цьому місці полягає найбільша кількість великих міжнародних угод і працює одна з найбільших з фінансового обороту Лондонська фондова біржа.

ТОП - 3. Нерухомість Канади. Торонто - вартість 1 кв. м 63 тис. доларів США. Торонто - економічний центру Канади, в радіусі 500 кілометрів від якого живе третина населення країни, є одним з провідних мегаполісів світу. З урахуванням постійного збільшення населення і впевненого стабільного зростання економіки, ринок нерухомості цього міста зростає.

ТОП - 4. Нерухомість Франції. Париж - вартість 1 кв. м 54 тис. доларів. Французька столиця Париж демонструє себе як прекрасний для проживання місто, що володіє потужним демографічним потенціалом, а так само найкращими в світі житловими умовами.

ТОП - 5. Нерухомість Швеції. Стокгольм - вартість 1 кв. м 48 тис. доларів. Стокгольм - світовий лідер у сфері охорони здоров'я, правопорядку і безпеки громадян. Крім цього, столиця Швеції показує відмінні результати у використанні інтелектуального капіталу та інновацій. Вісім з гаком мільйонів зареєстрованих мешканців міста роблять його одним з найбільш густонаселених ділянок Європи. Одна з найбільш стабільних економік світу породжує не менш стабільний ринок нерухомості.