ua en ru

Тимошенко і Нуланд обговорили питання звільнення льотчиці Савченко

Сьогодні лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела зустріч із заступником державного секретаря США Вікторією Нуланд. Про це повідомляє прес-служба партії.

Повідомляється, що сторони обговорили широке коло безпекових, економічних і політичних питань. Особливу увагу приділили проблемам щодо виконання мінських домовленостей.

"Сторони погодилися на необхідності прийняти найближчим часом антикорупційні закони та закон про прокуратуру", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Наголошується, що окремо обговорювалося питання утримання в Росії української льотчиці Надії Савченко та наголошувалося на необхідності спільних зусиль для її звільнення.

У зустрічі також взяли участь заступник голови партії "Батьківщина", голова комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Григорій Немиря, колишній міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, народний депутат Сергій Власенко, старший директор ради національної безпеки США Чарльз Капчен та директор відділу з питань Росії ради національної безпеки США Анна Маканью.