ua en ru

У Тернопільській області внаслідок ДТП постраждали 4 людей

У Тернопільській області внаслідок ДТП постраждали 4 людей Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наразі тривають слідчі дії

У Тернопільській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали 4 людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області у Facebook.

Як зазначається, аварія сталася вчора, 20 грудня 2017 року, близько 20:40 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка. Внаслідок ДТП постраждали четверо жителів Бережан.

"Водій, керуючи автомобілем Peugeot Partner, не врахував дорожньої ситуації та погодних умов, не вибрав безпечної швидкості руху й з'їхав у кювет. Водія зі струсом головного мозку та різаною раною потилиці, а також одного з пасажирів з закритою травмою грудної клітки госпіталізували до відділення інтенсивної терапії. В хірургію потрапив ще один пасажир, 1998 року народження. У дев'ятнадцятилітнього юнака закритий перелом ключиці та струс. У третього пасажира діагностували закритий перелом шийки лівого плеча", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці взяли у водія кров для перевірки на вміст алкоголю. Наразі триває слідство.

Четверо травмованих у ДТП на Бережанщині У хірургічне відділення та відділення інтенсивної терапії з тілесними ушкоджен...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Тернопільській області 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, внасліок аварії постраждали 5 осіб.