ua en ru

У Тернопільській області п'яний водій напав на поліцейських

У Тернопільській області п'яний водій напав на поліцейських Фото: порушника доставили в наркодиспансер для проходження експертизи

Одного правоохоронця чоловік вкусив за передпліччя, а іншому пошкодив кисть руки

У Тернопільській області п'яний водій накинувся на поліцейських, які перебували при виконанні службових обов'язків. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в області.

"Поліцейські виїхали для надання практичної допомоги в розкритті крадіжки в Теребовлянський райвідділу поліції. Близько 15:00 на автодорозі Тернопіль - Теребовля, в селі Миролюбівка, вони стали свідками грубого порушення правил дорожнього руху. Водій BMW, який їхав попереду службової машини, перетнув суцільну смугу і ледь не зіткнувся із зустрічним транспортом. В результаті іномарка виїхала на ліве узбіччя і зупинилася", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці довелося заблокувати машину порушника. Проте водій агресивно відреагував на правоохоронців.

"Спочатку кинув у поліцейських свідоцтвом про реєстрацію та посвідчення водія, а далі, вийшовши з BMW, почав смикати їх за верхній одяг. Сутичка переросла у фізичне протистояння. Намагаючись сховатися, водій вкусив одного поліцейського за передпліччя, а іншому пошкодив кисть руки. Агресію водія правоохоронці зупинили наручниками", - наголошується в повідомленні.

Порушника доставили в наркодиспансер для проходження експертизи. Згідно результатів - водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. У його крові виявили 1,5 проміле алкоголю. Тест на вміст наркотиків чоловік відмовився проходити.

У ході слідства стало відомо, що водій іномарки вже неодноразово притягувався до відповідальності за хуліганство і тілесні ушкодження. Одне з останніх кримінальних проваджень за статтею 296 ККУ - хуліганство, знаходиться в суді.

Нагадаємо, 1 березня патрульні поліцейські Києва в ході погоні затримали п'яного водія, який намагався сховатися від представників правоохоронних органів