ua en ru

У Тернопільській області сталася потрійна ДТП, є загиблий

У Тернопільській області сталася потрійна ДТП, є загиблий Фото: у Тернопільській області сталася ДТП (РБК-Україна)

В результаті аварії в Тернопільській області загинув чоловік

У Тернопільській області сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті якої загинула одна людина і ще четверо постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Тернопільської області.

Повідомляється, що аварія сталася 9 грудня близько 18:30 в Підволочиському районі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Zafira не впорався з керуванням та допустив бокове зіткнення з причепом автомобіля Renault Premium.

"Це авто рухалось по смузі зустрічного руху. Після цього Opel відкинуло, і він лоб у лоб врізався в третє авто - Renault Trafic", - йдеться в повідомленні.

В результаті удару водій Opel від отриманих травм загинув на місці події. До лікарні з переломами і травмами доставили водія Renault, а також трьох пасажирів інших транспортних засобів.

За фактом ДТП порушили кримінальну справу, слідство триває.

У Тернопільській області сталася потрійна ДТП, є загиблийУ Тернопільській області сталася потрійна ДТП, є загиблийУ Тернопільській області сталася потрійна ДТП, є загиблий

Фото: ДТП у Тернопільській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мати загиблої в ДТП з автомобілем львівського бізнесмена Петра Димінського відмовилася від претензій.

Резонансна аварія за участю авто власника ФК "Карпати" Димінського сталася 18 серпня 2017 року. В результаті ДТП загинула 31-річна Наталія Трила. Спочатку суд заарештував охоронця Димінського, який взяв провину на себе, так як нібито він знаходився за кермом, проте пізніше слідство виявило докази його невинуватості. Після того, як на допит викликали самого Димінського, бізнесмен виїхав за кордон.