ua en ru

У Тернопільській області стався вибух, загинув поліцейський

У Тернопільській області стався вибух, загинув поліцейський Фото: поліція (РБК-Україна)

Чоловік підірвався імовірно на гранаті РГД-5

У Тернопільській області у селищі Велика Березовиця стався вибух, загинув поліцейський. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Тернопільській області у Facebook.

"Необережне поводження з вибухонебезпечними предметами - така попередня причина нещасного випадку, який стався у вівторок, 26 вересня, у селищі Велика Березовиця", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, близько 12:54 на лінію "102" надійшло повідомлення про вибух біля одного з приватних будинків. На місце події виїхала слідчо-оперативна група і вибухотехніки, які з'ясовують всі деталі інциденту.

Так, за попередньою інформацією, чоловік підірвався імовірно на гранаті РГД-5. Триває слідство відповідно до ч. 1 ст. 115 КК України.

Наголошується, що загиблий - поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Тернопільській області, 1986 року народження, учасник антитерористичної операції. В органах внутрішніх справ з 2006 року.

Необережне поводження з вибухонебезпечними предметами - така попередня причина нещасного випадку, який трапився у вівтор...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Тернопільській області 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ розповіла про причини і наслідки вибуху на складі боєприпасів в Донецькій області.