ua en ru

У Тернопільській області повісився військовий, поліція порушила справу

У Тернопільській області повісився військовий, поліція порушила справу Фото: поліція з’ясовує обставини загибелі військового

Військовий готувався до чергової відправки в зону АТО

У Тернопільській області повісився військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як повідомляється, чоловік у 2015 році був призваний у лави Збройних сил України по мобілізації. Після повернення із зони проведення антитерористичної операції він влаштувався у місцеву військову частину. Військовий кілька разів був в зоні проведення антитерористичної операції.

"Керівництво частини характеризує його як позитивну людину, яка завжди виконувала, поставлені завдання. Загиблий готувався до чергової поїздки в зону неоголошеної війни", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, востаннє з загиблим військовим 5 лютого спілкувався його брат.

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини загибелі військового. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 ККУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 5 лютого, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, шестеро отримали поранення.