ua en ru

Теракт в Тегерані: ліквідовано чотирьох терористів, що влаштували стрілянину в парламенті

Теракт в Тегерані: ліквідовано чотирьох терористів, що влаштували стрілянину в парламенті Фото: теракт у парламенті Ірану (codyburns6976 tweet)

Терористична операція, що розпочалася о 10:15, закінчилася приблизно через п'ять годин

У Тегерані (Іран) правоохоронні органи ліквідували чотирьох терористів, які влаштували теракт в парламенті, в результаті якої загинули 7 осіб і 30 отримали поранення, передає Mehr News Agency.

Повідомляється, що всі чотири терористи були вбиті, і терористична операція, що розпочалася о 10:15, закінчилася приблизно через п'ять годин.

За повідомленнями, двоє терористів покінчили життя самогубством, підірвавши себе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики терористичної організації "Ісламська держава" взяли на себе відповідальність за серію нападів в Ірані. Про це повідомляє Reuters, з посиланням на інформагенцію терористів.

"ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напади на іранський парламент і святиню аятолли Хомейні в середу, 7 червня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Бойовики повідомляють, що "винищувачі з "Ісламської держави" напали на храм Хомейні та іранський парламент в Тегерані". В наступній заяві інформагентство повідомило, що напад на храм Хомейні був вчинений двома терористами-смертниками.