ua en ru

Теракт у Стамбулі: усі подробиці

Теракт у Стамбулі: усі подробиці Фото: вибух у центрі Стамбула

В результаті теракту загинули 10 осіб, ще 15 отримали поранення

Теракт у Стамбулі стався сьогодні, 12 січня, в центрі міста в районі площі Султанахмет. На місце події відразу ж прибула поліція, а також машини швидкої допомоги.

ЗМІ заборонили публікувати інформацію про теракт у Стамбулі

У місцевих засобах масової інформації припускають, що вибух був здійснений терористом-смертником. Разом з тим, в поліції досі не коментують причину вибуху, а площа оточена турецькими правоохоронцями. Крім того, влада Туреччини заборонила ЗМІ публікувати інформацію про теракт у Стамбулі.

В результаті теракту загинули 10 осіб

Згідно з останньою інформацією, в результаті вибуху в Стамбулі загинули, щонайменше, 10 осіб, ще 15 отримали поранення.

"Терміново: як мінімум 10 загинули, 15 поранені в результаті вибуху в Стамбулі, повідомляють місцеві влади", - передає телеканал Fox News з посиланням на місцеві влади.

Теракт у Стамбулі: усі подробиці

Фото: теракт у Стамбулі

МЗС уточнює інформацію про постраждалих українців

У свою чергу, Перший Секретар департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Євген Ігнатовський заявив, що відомство на даний момент не володіє інформацією про загиблих і постраждалих громадян України. Він уточнив, що Генконсульство України в Стамбулі отримає попередні дані через два-три години, а до кінця дня консульство має отримати повну інформацію.

Президент Туреччини повідомив про загиблих іноземців

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив про те, що в результаті теракту в Стамбулі загинули турецькі громадяни, а також іноземці, проте подробиць не надав.

Разом з тим, турецьке агентство Dogan повідомляло про постраждалих шести німцях, норвежця і громадянина Перу. У свою чергу, МЗС Південної Кореї вже підтвердив поранення одного свого громадянина.

У мережі з'явилося фото моменту вибуху

В інтернеті поширився кадр, на якому відображено момент вибуху в Стамбулі.

Теракт у Стамбулі: усі подробиці

Фото: вибух у Стамбулі