ua en ru

Теракт в метро Санкт-Петербурга: підозрюваний сам з'явився в поліцію

Теракт в метро Санкт-Петербурга: підозрюваний сам з'явився в поліцію Фото: підозрюваного у теракті в метро в Санкт-Петербурзі сам з'явився в поліцію

Чоловік з камер спостереження не причетний до теракту в метро Санкт-Петербурга

Підозрюваний в організації теракту в метро Санкт-Петербурга, якого зафіксували камери спостереження, сам з'явився в поліцію. Про це повідомляє РБК з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Він побачив себе по ТБ, злякався і сам прийшов у поліцію. Чоловік до скоєння теракту не причетний", - повідомляє джерело.

Нагадаємо, вчора в метро Санкт-Петербурга стався вибух, в результаті якого загинули 11 осіб і 45 постраждалих. Інцидент стався на станції метро "Сінна площа". Судячи з характеру тілесних ушкоджень, діяв смертник. Вибуховий пристрій був прикріплений у нього на тілі, або перебували в рюкзаку, або він тримав його навіть в руках, але на рівні живота. Особистість смертника попередньо встановлена - це уродженець Азії, який мав зв'язки з сирійськими бойовиками.

Раніше в інтернеті було опубліковано відео з камер спостереження, на якому зображений передбачуваний організатор теракту в Санкт-Петербурзі.